​Læs mere

 ​​Mange års erfaring som autoriseret kloakmester

KLOAKARBEJDE​

Autoriseret kloakmester​

usp-autoriseret

+15 års erfaring​

usp-erfaring

​Uforpligtende tilbud

usp-tilbud

Montering af rottespærre hos både privat og erhverv

Montering af rottespærre hos både privat og erhverv

Vil du gerne undgå rotter? Så kan du med fordel få sat en rottespærre op i din kloak. Hos TR Beton, Kloak og Anlæg har vi mange års erfaring inden for montering af rottespærre, og vi hjælper også gerne dig. Vi kommer primært i områderne i og omkring Høng, Kalundborg, Slagelse, Ringsted, Sorø og Holbæk.

Har du problemer med rotter i kloakken eller i dit hjem? Så bør du få monteret en rottespærre, som effektivt holder rotterne væk. Rottespærren sættes typisk i afløbsrørene, hvor den sikrer, at rotter kun kan bevæge sig i samme retning som spildevandet og derved væk fra din ejendom. Vi kan desuden tilbyde montering af rottespærre i tagrende.

Professionel montering af rottespærre bekæmper rotter

Det kræver en vis erfaring og de rette værktøjer at montere en rottespærre. Heldigvis kan du få professionel hjælp lige her hos os, uanset om du er en privat kunde eller en erhvervskunde. Vi garanterer en effektiv og veludført montering af rottespærre, som holder rotterne lagt væk fra dine rør.

Når du samarbejder med os, kan du forvente at modtage en god service hele vejen rundt. Vi leverer udelukkende kvalitetsresultater, hvor vi anvender nogle af de bedste produkter på markedet.

Dog er vores priser altid attraktive og fornuftige. Vi overholder selvfølgelig enhver aftale og udfører opgaven på dine præmisser.

Ring og hør mere om montering af rottespærre

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad montering af rottespærre koster hos dig? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris.

Du kan kontakte os på telefon: 40 44 81 62 eller på mail: tt.ras@mail.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Adresseoplysninger

​TR Beton, Kloak og
​Anlæg ApS

Brinkevej 2,
​4270 Høng

Kontaktoplysninger​

​CVR: 30818067

Telefon: 40 44 81 62

E-mail: tt.ras@mail.dk

Torben Rasmussen i Høng, Sjælland, DK på Houzz