TV-inspektion af kloak udføres

Har du problemer med din kloak?

Er din kloak stoppet, eller har du en mistanke om, at du har fået besøg af rotter i kloakken? Så kan vi hjælpe dig. Hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS har vi mange års erfaring inden for kloakfaget, og vi kan blandt andet foretage en TV-inspektion af kloak for at lokalisere kloakproblemer og eventuelle brud på rør eller afløbsledninger.

Vi udfører autoriseret kloakarbejde for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Slagelse, Sorø, Ringsted og Kalundborg, men vi kører også ud til kunder på resten af Sjælland, hvis det er her, der er brug for at få foretaget en TV-inspektion af kloak. Ring til os på tlf. 40 44 81 62 for en uforpligtende snak. 

Vi klarer både store og små kloakopgaver

Ingen opgaver er hverken for store eller for små til os, og du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har brug for at få foretaget en inspektion af din kloak.

Det gælder, uanset om du har problemer med:​

  • ​​Forstoppelse
  • ​Lugtgener
  • ​Oversvømmelse
  • ​Fugtskader
  • ​Rotter

5 fordele ved at vælge os

Der er mange fordele ved at vælge os til at varetage en TV-inspektion af din kloak.

Her kan blandt andet fremhæves følgende 5 fordele:

  1. ​Vi er autoriseret kloakmester
  2. ​Vi har mange års erfaring inden for faget
  3. ​Vi dækker hele Sjælland
  4. ​Vi brænder for at yde kloakservice i højeste kvalitet
  5. Vi overholder vores aftaler i forhold til tid, sted og pris

Skal du have foretaget en TV-inspektion af kloak? Kontakt os i dag

Hvis du har en mistanke om, at der er noget galt med din kloak, så kommer vi gerne forbi din adresse i for eksempel Sorø, Slagelse, Ringsted eller Kalundborg for at foretage en TV-inspektion. Efterfølgende kan vi for eksempel udføre en kloakrensning, slamsugning, spuling af kloak, eller hvad der ellers skal til for at løse problemet.

Vi udfører autoriseret kloakarbejde for både privatpersoner og erhvervskunder på hele Sjælland, og vi gør det til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud på TV-inspektion af kloak.

Kontakt os og hør mere om kloakservice

Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris ud fra dine ønsker til opgaven.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er din kloak pludselig stoppet til? Eller oplever du andre akutte gener med kloakken, er du altid velkommen til at give os et kald. Det samme er tilfældet, hvis du har behov for et professionel samarbejde i forhold til betonarbejde.

Vi stræber altid efter at udføre arbejde af højeste kvalitet samt imødekomme dine ønsker og behov til en god pris. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har noget konkret at forholde dig til.

Ring til os på + 45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.