Om TR Beton, Kloak og Anlæg ApS

Hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS har vi mere end 15 års erfaring med arbejde indenfor kloakering og beton. Samtidig har vi både den rette viden og det rette udstyr. Det gør os i stand til at udføre en lang række opgaver.

Vi startede helt tilbage i 2007, og siden da har vi hjulpet rigtig mange kunder. Både med renovering af kloakker i private boliger, sommerhuse og lignende, ligesom vi har stået for støbning af fundament til almindelige husbyggerier og sommerhusbyggerier over hele Sjælland. I dag er vi 6 dygtige medarbejdere med høj faglighed, som alle står klar til at yde sit bedste i forbindelse med enhver opgave for vores kunder.

Vi udfører opgaver af høj kvalitet til aftalte tid

For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge under hele forløbet. Derfor sørger vi altid for at give den rette rådgivning i forbindelse med et projekt. Både før, efter og under. Samtidig sætter vi en stor ære i at aflevere et godt stykke arbejde og en holdbar løsning hver gang. Derfor går vi aldrig på kompromis. Hverken med kvalitet eller service. På den måde kan vi give vores kunder den bedste oplevelse.

Desuden er vi medlemmer af Danske Kloakmestre, hvilket er din garanti for, at det arbejde, som vi laver, altid udføres korrekt. Både i forhold til gældende lovgivning, men også ud fra et fagligt perspektiv.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder

Har du spørgsmål til vores arbejde, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf: +45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk. Hvis du ønsker det, kan vi tage en snak om den opgave, du står overfor, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud og et overslag på prisen.

Kontakt os og hør mere om kloakservice

Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris ud fra dine ønsker til opgaven.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er din kloak pludselig stoppet til? Eller oplever du andre akutte gener med kloakken, er du altid velkommen til at give os et kald. Det samme er tilfældet, hvis du har behov for et professionel samarbejde i forhold til betonarbejde.

Vi stræber altid efter at udføre arbejde af højeste kvalitet samt imødekomme dine ønsker og behov til en god pris. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har noget konkret at forholde dig til.

Ring til os på + 45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.