Professionelt betonarbejde

Skal du bygge hus, er det vigtigt, at du sikrer dig et stærkt og holdbart fundament. Derfor anbefales det, at du får en professionel ind over. Hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS kan vi stå for at støbe fundamentet til dit byggeprojekt. Vi har både kompetencerne til arbejdet og samtidig mange års erfaring. Derfor kan vi sikre et solidt og holdbart fundament, så dit byggeri får den bedst mulige start.

Vi udfører alle typer støbning af fundament for både private og erhverv

TR Beton, Kloak og Anlæg ApS udfører alle typer støbning af fundament. Både store som små opgaver. Det gælder både:

  • Helårshuse
  • Sommerhuse
  • Tilbygninger
  • Garage/Udhuse

Som autoriseret kloakmester sikrer vi samtidig også altid, at kloakforholdene er i orden inden fundamentet til dit hus laves.

Betonarbejde af høj kvalitet

Vi brænder for vores arbejde, og vi ønsker at levere service på højeste niveau til alle vores kunder hver gang. Derfor tager vi altid en grundig snak med dig som kunde om dine ønsker og behov forud for et projekt. På den måde sikrer vi os, at vores arbejde imødekommer dine forventninger.

Samtidig går vi op i lovlighed. Vi ser muligheder i alle projekter, og vi vil bygge alt for dig som kunde så længe, at det er inden for lovens rammer. På den måde er du sikret, at arbejdet altid er, som det skal være.

Kontakt os og hør mere om betonarbejde

Ønsker du at have et kompetent team på dit kommende byggeprojekt, skal du endelig kontakte TR Beton, Kloak og Anlæg ApS. Vi står klar til at lægge fundamentet til et stærkt byggeri for dig.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på tlf.: +45 40 44 81 62 eller sende en mail på tr@trbeton.dk. Her kan vi ligeledes kommet med et uforpligtende tilbud eller et prisoverslag på din opgave, så du kan få noget konkret at forholde dig til.

Når du kontakter os, aftaler vi et møde, hvor vi kan planlægge de videre detaljer om dit kommende projekt. Vi bestræber os på altid at lægge mødet indenfor de kommende 5 dage. Dermed kan vi hurtigt komme i gang og få planlægt udførelsen af betonarbejdet til dit byggeprojekt..

Kontakt os og hør mere om kloakservice

Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris ud fra dine ønsker til opgaven.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er din kloak pludselig stoppet til? Eller oplever du andre akutte gener med kloakken, er du altid velkommen til at give os et kald. Det samme er tilfældet, hvis du har behov for et professionel samarbejde i forhold til betonarbejde.

Vi stræber altid efter at udføre arbejde af højeste kvalitet samt imødekomme dine ønsker og behov til en god pris. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har noget konkret at forholde dig til.

Ring til os på + 45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.