Omfangsdræn graves rundt om din bolig for at holde kælderen tør

Slip af med fugten i kælderen

Hvis du har fugt i kælderen, så findes der flere forskellige løsninger, der kan afhjælpe problemet. En af de bedste løsninger på markedet er at etablere et omfangsdræn omkring din bolig. Dette arbejde kan vi hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS varetage for dig.

Vi er en autoriseret kloakmestervirksomhed, og vi sørger naturligvis for, at arbejdet bliver udført korrekt, så du efterfølgende slipper af med de problemer og gener, der følger med en fugtig kælder.

Fra vores adresse i Høng etablerer vi blandt andet omfangsdræn for kunder i Kalundborg, Slagelse, Sorø og øvrige Sjælland. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 40 44 81 62 for at høre nærmere.

Hvordan får jeg en tør kælder?

Et omfangsdræn kan på mange måder sammenlignes med en nedgravet tagrende, der bliver gravet ned langs fundamentet og ydermuren på din bolig. Drænet har til formål at lede alt overskydende vand væk fra dit hus og din kælder. Vandet bliver i stedet for ført hen til en brønd og videre hen til kloakken.

Når vandet bliver ledt væk fra din bolig ved hjælp af omfangsdrænet, får du en tør kælder.

Hvad koster et omfangsdræn?

Priserne på etablering af et omfangsdræn varierer meget fra opgave til opgave.

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange meter dræn der skal graves ned rundt om din bolig, hvordan jordforholdende er på din grund, og hvor dybt drænet skal graves ned.

Bemærk, at arbejdet skal udføres af en autoriseret kloakmester. Derfor er vi et oplagt valg for at sikre en korrekt opbygning. Ønsker du at få beregnet en samlet pris på lige netop din opgave, så er du velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud.

Vi står også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning til andre ydelser såsom montering af rottespærre, spildevandsrensning eller højtvandslukke.

Kontakt os og hør mere om kloakservice

Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris ud fra dine ønsker til opgaven.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er din kloak pludselig stoppet til? Eller oplever du andre akutte gener med kloakken, er du altid velkommen til at give os et kald. Det samme er tilfældet, hvis du har behov for et professionel samarbejde i forhold til betonarbejde.

Vi stræber altid efter at udføre arbejde af højeste kvalitet samt imødekomme dine ønsker og behov til en god pris. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har noget konkret at forholde dig til.

Ring til os på + 45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.