Støbning af fundament til huse og andre bygninger

Det er vigtigt at sikre sig et stærkt fundament, hvis man vil bygge videre på sit hus. Hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS står vi for støbning af fundament, så dit byggeprojekt får den bedst mulige start. Fra vores base i Høng kører vi ud til kunder på hele Sjælland for at sikre et solidt og holdbart fundament til et fremtidssikret byggeri. Vi kommer blandt andet forbi Kalundborg, Slagelse og Sorø.

Vi udfører alle typer støbning af fundament

Vores erfaring inden for støbning af fundament er stor, og derfor kan vi løse en bred vifte af opgaver, uanset om det gælder opbygning af fundament, udbygninger, udhuse, støbning af sokkel, eller noget helt andet.

​Som autoriseret kloakmester undersøger vi også altid kloakforholdene, så vi sikrer, at de er i orden, inden fundamentet til dit hus laves. Hvis du vælger at hyre os til dit næste projekt, er du altså sikret kompetente hænder, som lægger grunden til et stærkt byggeri.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vil du vide mere om fundament opbygning, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud og en god pris på dit projekt? Så tøv ikke med at kontakt os på telefon 40 44 81 62 eller e-mail tr@trbeton.dk. Vi står klar til at rådgive dig om støbning af fundament, og vi glæder os til at komme i gang.

Kontakt os og hør mere om kloakservice

Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris ud fra dine ønsker til opgaven.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er din kloak pludselig stoppet til? Eller oplever du andre akutte gener med kloakken, er du altid velkommen til at give os et kald. Det samme er tilfældet, hvis du har behov for et professionel samarbejde i forhold til betonarbejde.

Vi stræber altid efter at udføre arbejde af højeste kvalitet samt imødekomme dine ønsker og behov til en god pris. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har noget konkret at forholde dig til.

Ring til os på + 45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.