Nedsivningsanlæg

Montering og installering af spildevandsanlæg

Bor du i et område, som ikke er tilsluttet til det offentlige kloaksystem? Og har du fået påbud fra kommunen om at få etableret et nedsivningsanlæg, kan vi hjælpe dig gennem hele processen. Som autoriseret kloakmester har vi hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS stået for montering og installering af spildevandsanlæg for en lang række af kunder på hele Sjælland.

Et nedsivningsanlæg består af en tank, hvori spildevandet opsamles og efterfølgende ledes videre til nedsivning via sivstrenge. Når vi monterer et nedsivningsanlæg på din grund, gør vi meget ud af at sikre, at du får et anlæg, som passer til din grund og din bolig. Derfor kommer vi altid ud og vurderer dine personlige behov i forbindelse med montering og installering af spildevandsanlæg.

Vi kan også hjælpe med montering af Biokube, som er et biologisk nedsivningsanlæg. Det er et godt alternativ til dig, der har problemer med afstandskrav til grundvand eller andre anlæg, ligesom det er en god løsning for den miljøbevidste forbruger.

Vi monterer og reparerer nedsivningsanlæg

Hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS tilbyder vi både:

  • Montering og installation af nedsivningsanlæg
  • Reparation af nedsivningsanlæg

Det vil sige, at hvis der opstår en akut skade, står vi altid klar til at hjælpe. Det kan være, at tanken eller de gamle dræn er faldet sammen, eller at du blot oplever problemer, som du har mistanke om skyldes anlægget.

Derudover tager vi os af alt kontakt med kommunen i forbindelse med etablering af et nyt nedsivningsanlæg. Det vil sige, at vi står for at ansøge om etablering af nyt nedsivningsanlæg, ligesom vi sørger for at melde det til kommunen, når anlægget står færdigt. På den måde undgår du det værste papirarbejde, og det bliver så nemt som overhoved muligt for dig at få monteret et nedsivningsanlæg.

På grund af kommunens rolle i forbindelse med nedsivningsanlæg, er det oftest den enkelte kommunes sagsbehandlingstid, der bestemmer tidshorisonten. Derfor er det svært at sige noget konkret om, hvor længe det tager at få monteret et nedsivningsanlæg. 

Kontakt os for at få monteret et nedsivningsanlæg på din grund

Har du fået påbud fra kommunen om etablering af et nedsivningsanlæg, står vi klar til at hjælpe. Ring til os på tlf: +45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk for at høre mere. Her kan du ligeledes modtage et uforpligtende tilbud og en mere nøjagtig pris på etablering af et anlæg hos dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Kontakt os og hør mere om kloakservice

Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris ud fra dine ønsker til opgaven.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er din kloak pludselig stoppet til? Eller oplever du andre akutte gener med kloakken, er du altid velkommen til at give os et kald. Det samme er tilfældet, hvis du har behov for et professionel samarbejde i forhold til betonarbejde.

Vi stræber altid efter at udføre arbejde af højeste kvalitet samt imødekomme dine ønsker og behov til en god pris. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har noget konkret at forholde dig til.

Ring til os på + 45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.