Højvandslukke holder vand væk fra din kælder

Beskyt din bolig mod oversvømmelse

Inden for de seneste år har flere store skybrud oversvømmet mange kældre i Danmark, fordi kloakkerne ikke har kunnet lede vandet hurtigt nok væk, og kloakvandet derfor er løbet tilbage og ind i kældrene.

Du kan komme problemet til livs med et højvandslukke, som vi hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS har autorisationen til at montere. Vi holder til i Høng, hvorfra vi blandt andet udfører kloakarbejde for kunder i Kalundborg, Slagelse og Sorø. Ring til os på tlf. 40 44 81 62 for en uforpligtende snak.

Et højvandsslukke kan sikre din bolig mod fremtidige regnskyl, da installationen forhindrer tilbageløb fra kloakken. Det betyder, at du kan gå rundt med ro i maven ved tanken om, at alle dine ejendele nede i kælderen ligger trygt og sikret mod sommerens potentielle skybrud. Du kan også med fordel læse om omfangsdræn, hvis du kæmper med fugt i kælderen.

​Vi tilbyder forskellige typer højvandslukke

Vi tilbyder en række forskellige typer højtvandslukke, og den rigtige løsning afhænger helt af din boligs beliggenhed samt kloakkens og afløbenes placering. Derfor kommer vi altid ud og besigtiger forholdene, inden vi sammen med dig aftaler, hvilken type der er bedst for dig.​

Herefter klarer vi nemt en montering af højvandslukke. Vi kan skaffe og installere alle former for højvandslukke, uanset om det skal være med eller uden pumpe.

Vi samarbejder med og er service teknikere for ACO og Lauridsen. Det går ud på at kunne hjælpe danskerne hurtigt ved tilfælde af skybrud eller andet, der kan skabe oversvømmelse.

Vi har indgået samarbejdet for at sikre en fremtid, hvor skybrud og oversvømmelser ikke behøver at være et kæmpe problem for den enkelte. Med installation af højvandslukke er du på den sikre side. ​​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

​Det skal være nemt og trygt at være kunde hos os, og derfor ordner vi alt arbejde omkring ansøgning til kommunen samt kvalitetssikring, når vi sørger for installation af højvandslukke.

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon ​40 44 81 62 eller skrive til​ tr@trbeton.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af højvandslukke.

Kontakt os og hør mere om kloakservice

Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris ud fra dine ønsker til opgaven.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.