Kloakservice udføres med mange års erfaring

Vi udfører kloakservice i højeste kvalitet

Har du brug for at få udført professionel kloakservice i højeste kvalitet, og leder du i den forbindelse efter en autoriseret kloakmester, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette firma.​

Hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS har vi mange års erfaring inden for kloakservice, som vi brænder for at levere til vores kunder i højeste kvalitet. Vores kundekreds dækker over private husejere og en lang række forskellige former for erhvervskunder, som typisk befinder sig i Slagelse, Sorø, Kalundborg og omegn, men vi kører også gerne ud til opgaver på resten af Sjælland, hvis det er her, der er brug for vores hjælp. Ring til os på tlf. 40 44 81 62 for en uforpligtende snak eller send en mail til tr@trbeton.dk

Lugter kloakken? Eller er den stoppet til?

Vores kloakservice dækker blandt andet over:

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den form for kloakservice, som du har behov for, og vi stræber altid efter at udføre vores arbejde i den højeste kvalitet samt at imødekomme dine forventninger og behov.

Har du en akut opgave til os, står vi også klar til at rykke ud. Vi danner os først et overblik over opgaven, hvorefter vi, i samarbejde med dig, lægger en plan for, hvordan den løses på bedst mulig vis – og til den rette pris.

Vi udfører kloakservice for både privatpersoner og erhvervskunder i Slagelse, Sorø, Kalundborg og omegn samt på hele det øvrige Sjælland, og vi lægger vægt på at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og hør mere om kloakservice

Vi tager gerne en god og uforpligtende snak med dig, hvor vi finder en skarp pris ud fra dine ønsker til opgaven.

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Er din kloak pludselig stoppet til? Eller oplever du andre akutte gener med kloakken, er du altid velkommen til at give os et kald. Det samme er tilfældet, hvis du har behov for et professionel samarbejde i forhold til betonarbejde.

Vi stræber altid efter at udføre arbejde af højeste kvalitet samt imødekomme dine ønsker og behov til en god pris. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på din opgave, så du har noget konkret at forholde dig til.

Ring til os på + 45 40 44 81 62 eller send en mail på tr@trbeton.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

"*" indicates required fields

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.