Omfangsdræn graves rundt om din bolig for at holde kælderen tør

Hvis du har fugt i kælderen, så findes der flere forskellige løsninger, der kan afhjælpe problemet. En af de bedste løsninger på markedet er at etablere et omfangsdræn omkring din bolig. Dette arbejde kan vi hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS varetage for dig.

 
Vi er en autoriseret kloakmestervirksomhed, og vi sørger naturligvis for, at arbejdet bliver udført korrekt, så du efterfølgende slipper af med de problemer og gener, der følger med en fugtig kælder.

Fra vores adresse i Høng etablerer vi blandt andet omfangsdræn for kunder i Kalundborg, Slagelse, Sorø og øvrige Sjælland.

Hvordan får jeg en tør kælder?

Et omfangsdræn kan på mange måder sammenlignes med en nedgravet tagrende, der bliver gravet ned langs fundamentet og ydermuren på din bolig. Drænet har til formål at lede alt overskydende vand væk fra dit hus og din kælder. Vandet bliver i stedet for ført hen til en brønd og videre hen til kloakken.

Når vandet bliver ledt væk fra din bolig ved hjælp af omfangsdrænet, får du en tør kælder.

Hvad koster et omfangsdræn?

Priserne på etablering af et omfangsdræn varierer meget fra opgave til opgave. 

Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange meter dræn der skal graves ned rundt om din bolig, hvordan jordforholdende er på din grund, og hvor dybt drænet skal graves ned. 

Bemærk, at arbejdet skal udføres af en autoriseret kloakmester. Derfor er vi et oplagt valg for at sikre en korrekt opbygning. Ønsker du at få beregnet en samlet pris på lige netop din opgave, så er du velkommen til at kontakte os for at få udarbejdet et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud.

Vi står også til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning og vejledning til andre ydelser såsom montering af rottespærre, spildevandsrensning eller højtvandslukke

Kontakt os og få kompetent rådgivning

Du er altid meget velkommen til at give os et kald, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig en uforpligtende snak og en pris på lige præcis dit kommende projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Du kan ringe til os på 40 44 81 62 eller skrive en mail til tt.ras@mail.dk. Med vores erfaring kan vi rådgive dig til at finde den mest optimale løsning på dit problem. ​​

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

TR Beton, Kloak og Anlæg ApS 

Brinkevej 2, 4270 Høng

Klik her for rutevejledning

CVR: 30818067

Kontakt os

Telefon: 40 44 81 62

E-mail: tt.ras@mail.dk 

001-facebook_2

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Efter aftale