​Støbning af fundament til huse og andre bygninger

Det er vigtigt at sikre sig et stærkt fundament, hvis man vil bygge videre på sit hus. Hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS står vi for støbning af fundament, så dit byggeprojekt får den bedst mulige start. Fra vores base i Høng kører vi ud til kunder på hele Sjælland for at sikre et solidt og holdbart fundament til et fremtidssikret byggeri. Vi kommer blandt andet forbi Kalundborg, Slagelse og Sorø.

Vi udfører alle typer støbning af fundament

Vores erfaring inden for støbning af fundament er stor, og derfor kan vi løse en bred vifte af opgaver, uanset om det gælder opbygning af fundament, udbygninger, udhuse, støbning af sokkel, eller noget helt andet.

​Som autoriseret kloakmester undersøger vi også altid kloakforholdene, så vi sikrer, at de er i orden, inden fundamentet til dit hus laves. Hvis du vælger at hyre os til dit næste projekt, er du altså sikret kompetente hænder, som lægger grunden til et stærkt byggeri.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vil du vide mere om fundament opbygning, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud og en god pris på dit projekt? Så tøv ikke med at kontakt os på telefon 40 44 81 62 eller e-mail tt.ras@mail.dk. Vi står klar til at rådgive dig om støbning af fundament, og vi glæder os til at komme i gang. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vil du vide mere om fundament-opbygning, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud og en god pris på dit projekt? 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Så tøv ikke med at kontakt os på telefon 40 44 81 62 eller e-mail tt.ras@mail.dk. Vi står klar til at rådgive dig, og vi glæder os til at komme i gang.

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

TR Beton, Kloak og Anlæg ApS 

Brinkevej 2, 4270 Høng

Klik her for rutevejledning

CVR: 30818067

Kontakt os

Telefon: 40 44 81 62

E-mail: tt.ras@mail.dk 

001-facebook_2

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Efter aftale