Spildevandsrensning udføres med stor erfaring

Hvis du bor i et område, der ikke er tilsluttet det offentlige kloaksystem, så kan vi hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS installere et nedsivningsanlæg til spildevandsrensning for dig. 

Som autoriseret kloakmester har vi sørget for montering og installation af spildevandsanlæg for en lang række kunder. Vi har adresse i Høng, men rykker hurtigt ud på hele Sjælland, også hvis du har akut brug for hjælp. Vi kommer blandt andet forbi Kalundborg, Slagelse og Sorø. 

Påbud om etablering af spildevandsanlæg fra kommunen

Har du fået et påbud fra kommunen om at etablere et spildevandsanlæg, kan vi hjælpe dig gennem hele processen. Først tager vi en snak med dig om placeringen af anlægget.

Herefter indsender vi et ansøgningsskema til kommunen, som skal godkende etableringen. Efter godkendelsen går vi i gang med at installere dit nye spildevandsanlæg.​

Det er et krav, at arbejdet med spildevandsrensning udføres af en autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring, og derfor kan du trygt kontakte os.

Et nedsivningsanlæg er blandt de mest anvendte anlæg i Danmark til rensning af spildevand. Vi tilbyder dog også at installere et organisk minirenseanlæg fra BioKube for dig. Det bæredygtige anlæg fra BioKube er dyrere at installere, ​men til gengæld er det rent vand man udleder og derved mindskes afstandskrav.

​Vi kommer altid ud og vurderer dine behov

Ved etableringen af et spildevandsanlæg nedgraver vi en tank på grunden til opsamling af spildevand, som ledes videre til nedsivning via sivstrenge. Størrelsen på tanken og det øvrige monteringsarbejde afhænger meget af forholdene på grunden. ​

Vi gør meget ud af at sikre, at du får den type spildevandsanlæg, der passer til din bolig. Derfor kommer vi altid ud til dig og vurderer dit personlige behov. På den måde slipper du for at betale for noget, du ikke har brug for, ligesom du heller ikke får investeret i et anlæg, som ikke er en langtidsholdbar løsning.

​Hvad koster spildevandsrensning?

Det er vanskeligt for os at give en nøjagtig pris på spildevandsrensning uden først at kende til opgavens størrelse. Hvis du vil vide mere og eventuelt modtage et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at ringe på telefon 40 44 81 62 eller send en e-mail på tt.ras@mail.dk. Vi har mange års erfaring med installation af spildevandsanlæg og står klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os og få kompetent rådgivning

Du er altid meget velkommen til at give os et kald, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig en uforpligtende snak og en pris på lige præcis dit kommende projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Du kan ringe til os på tt.ras@mail.dk. Med vores erfaring kan vi rådgive dig til at finde den mest optimale løsning på dit problem. ​​

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

TR Beton, Kloak og Anlæg ApS 

Brinkevej 2, 4270 Høng

Klik her for rutevejledning

CVR: 30818067

Kontakt os

Telefon: 40 44 81 62

E-mail: tt.ras@mail.dk 

001-facebook_2

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Efter aftale