​Læs mere

 ​​Mange års erfaring som autoriseret kloakmester

KLOAKARBEJDE​

Autoriseret kloakmester​

usp-autoriseret

+15 års erfaring​

usp-erfaring

​Uforpligtende tilbud

usp-tilbud

Højvandslukke holder vand væk fra din kælder

Inden for de seneste år har flere store skybrud oversvømmet mange kældre i Danmark, fordi kloakkerne ikke har kunnet lede vandet hurtigt nok væk, og derfor er kloakvandet løbet tilbage og ind i kældrene. Her kan installation af et højvandslukke afhjælpe. Vi holder til i Høng på Sjælland men har især mange kunder i Holbæk, Ringsted, Sorø, Slagelse og Kalundborg.

​Med installering af et højvandslukke kan du sikre din bolig mod fremtidige regnskyl, fordi installationen forhindrer tilbageløb fra kloakken, og her kan TR Beton, Kloak & Anlæg ApS sørge for løsningen, uanset hvor på Sjælland du bor.

​Vi tilbyder forskellige typer højvandslukke

​Der findes en række forskellige typer højvandslukke, og den rigtige løsning afhænger helt af din boligs beliggenhed samt kloakkens og afløbenes placering. Derfor kommer vi altid ud og besigtiger forholdene, inden vi sammen med dig aftaler, hvilken type der er bedst for dig. Herefter klarer vi nemt en montering af højvandslukke. Vi kan skaffe og installere alle former for højvandslukke, så om det skal være med eller uden pumpe, om det skal være eldrevet eller ej, kan vi levere løsningen.​

Vi har for nylig indgået et samarbejde med det tyske firma ACO i Danmark. Det går ud på at kunne hjælpe danskerne hurtigt i for eksempel ved tilfælde af skybrud eller andet, der kan skabe oversvømmelse. Vi har indgået samarbejdet for at sikre en fremtid, hvor skybrud og oversvømmelser ikke behøver at være et kæmpe problem for den enkelte. Med installation af højvandslukke er du på den sikre side.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

​Det skal være nemt og trygt at være kunde hos os, og derfor forestår vi alt arbejde omkring ansøgning til kommunen samt kvalitetssikring, når vi sørger for installation af højvandslukke.

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon ​40 44 81 62 eller skrive til​ tt.ras@mail.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af højvandslukke. 

​Produkter fra ACO

Læs mere om produkterne her.

INTERESSERET I ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Er du interesseret i at få et skræddersyet tilbud på en af vores ydelser, så kontakt os i dag!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

​TR Beton, Kloak og
​Anlæg ApS

Brinkevej 2,
​4270 Høng

Kontaktoplysninger​

​CVR: 30818067

Telefon: 40 44 81 62

E-mail: tt.ras@mail.dk

Torben Rasmussen i Høng, Sjælland, DK på Houzz