Højtvandslukke holder vand væk fra din kælder

Inden for de seneste år har flere store skybrud oversvømmet mange kældre i Danmark, fordi kloakkerne ikke har kunnet lede vandet hurtigt nok væk, og kloakvandet derfor er løbet tilbage og ind i kældrene.

Du kan komme problemet til livs med et højtvandslukke, som vi hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS har autorisationen til at montere. Vi holder til i Høng, hvorfra vi blandt andet servicerer kunder i Kalundborg, Slagelse, Ringsted, Sorø, Holbæk og Nykøbing Sjælland.

Et højtvandsslukke kan sikre din bolig mod fremtidige regnskyl, da installationen forhindrer tilbageløb fra kloakken. Det betyder, at du kan gå rundt med ro i maven ved tanken om, at alle dine ejendele nede i kælderen ligger trygt og sikret mod sommerens potentielle skybrud.

​Vi tilbyder forskellige typer højtvandslukke

​Vi tilbyder en række forskellige typer højtvandslukke, og den rigtige løsning afhænger helt af din boligs beliggenhed samt kloakkens og afløbenes placering. Derfor kommer vi altid ud og besigtiger forholdene, inden vi sammen med dig aftaler, hvilken type der er bedst for dig.​

Herefter klarer vi nemt en montering af højtvandslukke. Vi kan skaffe og installere alle former for højtvandslukke, uanset om det skal være med eller uden pumpe.

Vi samarbejder med og er service teknikere for ACO og Lauridsen. Det går ud på at kunne hjælpe danskerne hurtigt ved tilfælde af skybrud eller andet, der kan skabe oversvømmelse. 

Vi har indgået samarbejdet for at sikre en fremtid, hvor skybrud og oversvømmelser ikke behøver at være et kæmpe problem for den enkelte. Med installation af højtvandslukke er du på den sikre side. ​​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

​Det skal være nemt og trygt at være kunde hos os, og derfor ordner vi alt arbejde omkring ansøgning til kommunen samt kvalitetssikring, når vi sørger for installation af højvandslukke.

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon ​40 44 81 62eller skrive til​ tt.ras@mail.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af højvandslukke. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

​Det skal være nemt og trygt at være kunde hos os, og derfor ordner vi alt arbejde omkring ansøgning til kommunen samt kvalitetssikring, når vi sørger for installation af højtvandslukke.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40 44 81 62 eller skrive til tt.ras@mail.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på installation af højtvandslukke.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

TR Beton, Kloak og Anlæg ApS 

Brinkevej 2, 4270 Høng

Klik her for rutevejledning

CVR: 30818067

Kontakt os

Telefon: 40 44 81 62

E-mail: tt.ras@mail.dk 

001-facebook_2

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Efter aftale