Betonarbejde udføres ved byggeri

Hos TR Beton, Kloak og Anlæg ApS udfører vi alle former for betonarbejde ved erhvervsbyggeri og boligbyggeri – lige fra støbning af fundament til etablering af gulve. Vi har adresse i Høng, hvorfra vi hurtigt kan køre ud til kunder i Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Slagelse, Ringsted, Sorø, Holbæk og resten af Sjælland.

Vi klarer store og små opgaver inden for betonarbejde

Vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder med alle slags større opgaver inden for betonarbejde. Vi står selvfølgelig også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokler, etablering af trapper, garage, anneks, tilbygninger eller renoveringer.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor går vi meget op i at give dig den bedste service og udføre solidt håndværk i god kvalitet.

Kontakt os og få kompetent rådgivning

Du er altid meget velkommen til at give os et kald, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig en uforpligtende snak og en pris på lige præcis dit kommende projekt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du kan også kontakte os på teleon 40 44 81 62 eller sende en mail til​ tt.ras@mail.dk. Med vores erfaring kan vi rådgive dig til at finde den mest optimale løsning på dit problem.​​

Interesseret i et gratis tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt med et skræddersyet tilbud til dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

TR Beton, Kloak og Anlæg ApS 

Brinkevej 2, 4270 Høng

Klik her for rutevejledning

CVR: 30818067

Kontakt os

Telefon: 40 44 81 62

E-mail: tt.ras@mail.dk 

001-facebook_2

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: Efter aftale